loading

OPEL COMBO TOUR LISÄVARUSTEET.

Opel Combo Tour - Mukavuus ja hoito

Mukavuus ja hoito

Tee olosi kotoisaksi. Monet meistä viettävät niin paljon aikaa autossa, että se on kuin toinen koti. Saatavana on kaikki, mitä tarvitset pitääksesi Opelisi upean näköisenä ja voidaksesi tehdä siitä juuri niin mukavan kuin haluat, sisältä ja ulkoa, lattiamatoista tavarankuljetusratkaisuihin, sekä paljon muuta.

Opel Combo Tour - Tietoviihde

Tietoviihdejärjestelmä

Perille entistä helpommin – Opelin tietoviihdejärjestelmät ovat todella loistavia apuvälineitä. Yhteyksiä voi pitää yllä laajan matkapuhelintelinemalliston ja Bluetooth-handsfree-sarjojen, navigointijärjestelmien, karttapäivitysten ja useiden multimedialiitäntöjen, kuten tablettitelineen avulla.

Opel Combo Tour - Turvallisuus ja suojaus

Turvallisuus ja suojaus

Aja turvallisesti ja näytä paremmalta. Valikoimassa on kaikkea roiskeläpistä ja sumuvaloista hälytysjärjestelmiin, turvatuotteisiin ja turvaistuimiin, joiden avulla voit varmistaa oman ja perheesi turvallisuuden ja pitää Opelisi yhtä hyvännäköisenä kuin se oli sinä päivänä, jona ostit sen.

Roof Base Carrier

Kuljetusjärjestelmät ja telineet

Opelilta on saatavilla tuotteita, joiden avulla on helppo kuljettaa mukanaan kaiken haluamansa. Opelin laajassa valikoimassa on monikäyttöisiä kuljetusjärjestelmiä ja telineitä, jotka ovat täydellinen apu matkatavaroiden ja urheiluvälineiden kuljetukseen. Valikoimaan kuuluu alkuperäisiä Opel-tuotteita sekä yhteistyökumppanimme, markkinoiden johtavan kuljetusjärjestelmien valmistajan Thulen tuotteita.

Siirry ylös