loading

TEHOKKAAT MOOTTORIT.

Suurempi vääntö pienemmällä kierrosnopeudella sekä pienempi polttoaineen kulutus ja pienemmät päästöt. Kuulostaako mahdottomalta? Uusi Opel Movano toteuttaa tämän laajalla valikoimalla tehokkaita moottoreita1. Valitse täydellisesti tarpeisiisi sopiva moottori ja yhdistä se sopivaan korivaihtoehtoon.

Opel Movano - Moottorivalikoima

Moottorivalikoima

Movano Combi ja Bussi ovat saatavana ainutlaatuisella 2.3 CDTI BiTurbo -moottorilla, joka BlueInjection-järjestelmänsä ansiosta täyttää Euro 6 -normin vaatimukset. Movano Combissa on valittavana 125 kW (170 hv) ja 380 Nm tai 107 kW (145 hv) ja 330 Nm moottorit. Kaikissa versioissa on Start/Stop-järjestelmä vakiona.

Opel Movano – BiTurbo

BiTurbo-tekniikka.

Opel Movanon huippuluokan BiTurbo-moottoreissa yhdistyvät sekä pienen (nopea vaste, tehokkuus ja vääntö alhaisilla kierroksilla) että suuren (isot tehot ja vääntö suurilla kierroksilla) turboahtimen edut. Kaksi välijäähdytintä takaavat puhtaan ja tehokkaan polton. Tuloksena on jatkuvasti tehokas vääntö kaikilla kierrosluvuilla, tehokkuus suurissa nopeuksissa ja huippuluokan taloudellisuus.

ECO-tila

BiTurbo-moottoreiden kanssa vakiona tuleva ECO-tila alentaa polttoaineenkulutusta jopa 10 %. ECO-tila kytketään päälle kojelaudan kytkimestä, jolloin mittaristossa syttyy merkkivalo. ECO-tilassa

  • moottorin vääntöä ja tehoa alennetaan,
  • kaasupolkimen vastetta mukautetaan,
  • järjestelmä ilmoittaa, milloin kannattaa vaihtaa isommalle vaihteelle polttoaineen säästämiseksi,
  • ilmastointijärjestelmän toiminta muuttuu taloudellisemmaksi.

ECO-tilan voi kytkeä pois päältä hetkellisesti kaasupolkimen kick-down-toiminnolla.

Teknisistä syistä ECO-tilaa ei voi yhdistää lisättyyn tyhjäkäyntinopeuteen.

Opel Movano - 6-vaihteinen vaihteisto

Kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto

Kaikkien moottoreiden kanssa on vakiona kuusivaihteinen käsivalintainen vaihteisto. Se vähentää polttoaineen kulutusta ja parantaa suorituskykyä pienemmän välityssuhteen vuoksi viisivaihteiseen vaihteistoon verrattuna. Vaihdetanko ja erinomainen synkronointi takaavat erinomaisen vaihteiden vaihtamisen laadun.

Huomionarvoinen ominaisuus on kaikissa malleissa oleva vaihteen vaihtamisen merkkivalo. Tämä merkkivalo on mittaristossa ja osoittaa polttoainetaloudellisuuden kannalta parhaan hetken vaihtaa vaihdetta.

1: Movano Combi -mallissa.
Polttoaineen kulutus l/100 km: kaupunki 7,4 – 7,5, maantie 5.8 – 6,1, yhdistetty 6,3 – 6,6; CO2-päästöt g/km: yhdistetty 165 - 173.

Direktiivien R (EY) N:o 715/2007 ja R (EY) N:o 692/2008 mukaisesti (sovellettavassa versiossa).

Siirry ylös