loading

Opel Vivaron lisävarusteet.

Vivaro tuo Opelin palkitun muotoilufilosofian tavara-autojen segmenttiin. Vakio- ja valinnaisvarusteiden lisäksi saatavilla on laaja valikoima lisävarusteita, joiden avulla saat Vivarostasi kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Koko lisävarusteiden valikoima on nähtävissä Opel Vivaron lisävarusteiden verkkokuvastossa, tai voit kysyä lisävarusteista paikalliselta Opel-kauppiaalta.

Opel Vivaro - Sivuikkuna, jossa häikäisysuoja

Mukavuus ja hoito

Riippumatta siitä, onko Vivarosi ammattikäytössä vai perheautona, olet siinä kuin kotonasi. Saatavilla on kaikki, mitä tarvitset pitääksesi Opelisi juuri sellaisena kuin haluat, matoista istuinsuojiin.

Opel Vivaro - Kiinitysteline

Tietoviihdejärjestelmä

Pysy yhteydessä työpaikalle ja kotiin ja ole perillä liikenteestä ja reittiohjeista. Tutustu Vivaroosi saatavana oleviin tuotteisiin.

Opel Vivaro – Roiskeläpät

Turvallisuus ja suojaus

Aja turvallisemmin ja pidä Vivarosi hyvän näköisenä pidempään. Huolehdi matkustajiesi ja omaisuutesi turvallisuudesta ja ole valmiina. Tarjolla on pysäköintiavustin ja takakamera, paneelisuojaus ja roiskesuojat ja tarvittaessa polttimosarjat ja turvaistuimet.

Opel Vivaro - Peilikotelot

Stailaustuotteet

Vivaro näyttää hyvältä sisältä ja ulkoa. Kaipaatko silti persoonallisempaa ilmettä? Tutustu lisävarusteisiin, joita ovat mm. sivuaskelmat ja peilikotelot.

Opel Vivaro – Perustaakkateline

Kuljetusjärjestelmät ja -telineet

Maksimoi ja optimoi Vivaron kapasiteetti. Opelilla on tarjolla lisävarusteita, joiden avulla pidät tavarat järjestyksessä sisällä ja ulkona. Tarjolla on ratkaisuja, joilla tavaroiden kuljetus on tehty mahdollisimman helpoksi, sisäverhouksesta ja hyllyistä kattokuljetusjärjestelmiin, vetokoukkuihin ja johtosarjoihin. Valikoimaan kuuluu alkuperäisiä Opel-tuotteita sekä yhteistyökumppanimme, markkinoiden johtavan kuljetusjärjestelmien valmistajan Thulen tuotteita.

Opel Vivaro - 16˝ teräsvanne

Vanteet

Yhdistä tyyli ja käytännöllisyys Opelilla on laaja valikoima kevytmetalli- ja teräsvanteita sekä täydellinen sarja talvipyöriä. Mielenrauhaa lisää entisestään Thulen lumiketjusarja.

Siirry ylös