loading

Pidä ilmasto puhtaana ja kustannukset kurissa.

Pienemmät turboahdetut 1.6 CDTI Turbo -moottorit1, joissa on enemmän tehoa mutta jotka kuluttavat vähemmän ovat tyypillisen nerokasta Opel Vivaroa. Tuloksena on uskomattoman alhainen polttoaineen kulutus ja vähäiset CO2-päästöt.

Opel Vivaro – enemmän tehoa, pienempi kulutus

Tehokkaat moottorit

Voit valita kolmen Euro 6 -moottorin välillä, joissa kaikissa on käsivalintainen 6-vaihteinen vaihteisto ja Start/Stop-järjestelmä.

1.6 CDTI Turbo, jossa on tehoa 70 kW (95 hv) ja 1.6 CDTI BiTurbo, jossa on tehoa 92 kW (125 hv) ja 107 kW (145 hv), on varustettu uusimmalla ecoFLEX-tekniikalla. Vakiovarusteena oleva Start/Stop-järjestelmä, regeneratiivinen jarrutus, huoltovapaa hiukkassuodatin ja alhainen sisäinen kitka vähentävät kustannuksia ja päästöjä kun taas yhteispaineruiskutus ja turbo takaavat erinomaisen suorituskyvyn.

Opel Vivaro - BiTurbo-tekniikka

BiTurbo-tekniikka

Opel Vivaron huippuluokan BiTurbo-moottoreissa yhdistyvät sekä pienen että suuren turboahtimen edut. Tuloksena on tehokas vääntö kaikilla kierrosluvuilla, tehokkuus suurilla nopeuksilla ja huippuluokan taloudellisuus.

Opel Vivaro - Start/Stop-järjestelmä

Lisäsäästöt

Vakiona olevan Start/Stop-järjestelmän lisäksi energiaa säästävä on-off-vesipumppu, joka toimii vain tarvittaessa, ja säätötilavuusöljypumppu, joka huolehtii täsmälleen oikeasta voiteluöljyn määrästä, vähentävät energian hukkaa.

Jarrutusenergian talteenotto vähentää kulutusta ja päästöjä lataamalla akun selektiivisesti vain silloin kuin ylimääräistä energiaa on saatavilla.

Huoltovapaa jakopään ketju ja dieselmoottorin hiukkassuodatin alentavat osaltaan huoltokustannuksia ja lyhentävät käyttökatkoksia, minkä ansiosta varsinaiset huoltovälit ovat jopa 2 vuotta/40 000 km.

Opel Vivaro - ecoDrive-tila

ecoDrive-tila

ecoDrive -tilan voi kytkeä päälle tai pois milloin tahansa. Se toimii painikkeella ja sen voi kytkeä hetkellisesti pois päältä kaasupolkimen kick-down-toiminnolla tai painikkeesta.

  • ecoDrive-tilassa
  • moottorin vääntöä ja tehoa lasketaan,
  • kaasupolkimen vastetta säädetään
  • ja ilmastoinnin ja lämmitysjärjestelmän energiankulutusta alennetaan.

ecoDrive-tila kertoo valomerkin avulla kuljettajalle, milloin vaihdetta kannattaa vaihtaa polttoaineen säästämiseksi. Jos autoon on asennettu navigaattori, kertoo järjestelmä myös ajotaloudellisia tietoja ja ohjeita järjestelmään syötettyjen tietojen perusteella.

1: Vivaro Combi:
Polttoaineenkulutus l/100km: kaupunki 6.4-7.0, maantie 5.1-5.6, yhdistetty 5.6-6.1; CO2 päästöt g/km 145-159.

Direktiivien R (EY) N:o 715/2007 ja R (EY) N:o 692/2008 mukaisesti (sovellettavassa versiossa).

Siirry ylös